Voor je het weet, kijk je live naar de 10e De Ondernemer Draait Door

Aangeleverd door: PVO Noord-Holland

Het zal je overkomen. Lastige klanten en gasten in je bedrijf. Ze zullen er altijd zijn en het hoeft per definitie geen probleem te zijn als je er goed mee kunt omgaan. Geweld en agressief gedrag kun je in de meeste gevallen keren. Plezierig is het niet. Alleen als je al kijkt naar de flinke toename van het aantal winkeldiefstallen in 2023. Met een van de koplopers Noord-Holland met een toename van 60% in het Randstedelijk gebied. Het aantal meldingen van agressie nemen ook toe. Raakt het jou? Hoe hou jij het veilig voor jouw medewerkers en de andere gasten en klanten in jouw winkel, jouw kroeg en op jouw terras komende zomer? 

In de 10e editie van de talkshow De Ondernemer Draait Door op woensdag 21 juni gaan presentatrice Anniko van Santen, bekend van Opsporing Verzocht, en sidekick Josefien Hofstede in gesprek met politie, horeca en winkeliers over deze vormen van criminaliteit die een hoge impact hebben in de persoonlijke sfeer van jou als ondernemer en jouw medewerkers.

Gewoon doen!

Meld je aan voor De ondernemer Draait Door (https://www.deondernemerdraaitdoor.nl/#aanmelden) en kijk live online mee op woensdag 21 juni van 19.10 uur tot 20.00 uur via YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=_CTfSI7qp4I).
 
Na het aanmelden ontvang je informatie over de tafelgasten en ontdek je hoe je live kunt meepraten tijdens de online-uitzending. Voor je het weet, neemt Anniko van Santen jouw vraag mee aan tafel.

 

Aangeleverd door: PVO Noord-Holland (https://www.pvonh.nl/)

Screenshot 2023-06-12 at 13-05-15 Update Save the Date De Ondernemer Draait Door 21 juni Screenshot 2023-06-12 at 13-05-15 Update Save the Date De Ondernemer Draait Door 21 juni