Uitnodiging RPAnhn Congres in Theater de Kampanje

Aangeleverd door: RPAnhn

“De arbeidsmarkt is op”, zegt Bart Götte, hoofddocent The Future of Work aan de UvA Academy. “We vissen met z’n allen in een vijver die leeg is. De vraag is hoeveel uur we met elkaar nog beschikbaar hebben om te werken. En waar we in die beperkte tijd voor willen werken.” Het antwoord…?


Tijdens het RPAnhn Congres op woensdag 1 november aanstaande in Theater de Kampanje in Den Helder wordt ingegaan op dit onderwerp. Wat is het antwoord op deze vraag? De aanwezigen gaan er samen naar op zoek tijdens het RPAnhn Congres 2023. Samen gaan de aanwezigen constructief aan de slag met de veranderende wereld om ons heen en met onze eigen wereld.

Het RPAnhn Congres 2023 is dé start van een gezamenlijke zoektocht naar oplossingen voor de uitdagingen in de arbeidsmarkt in onze regio. Maar voor die start vertelt Bart Götte, toekomstdenker en strateeg op het snijvlak van psychologie, bedrijfskunde en technologie eerst wat de harde werkelijkheid is.
 
Geef je op, wees erbij. Luister, ontmoet, leer en spreek. En neem vooral mee. Want de uitdagingen waar we voor staan in onze regio, zijn groter dan jij denkt. Deze middag is slechts een begin… 

PROGRAMMA:

13:15  Inloop

13:45  Start programma

16:30  Start netwerkborrel
 

LOCATIE:
Theater de Kampanje, Willemsoord 63 in Den Helder


AANMELDEN?!

Klik hier (https://www.rpa-nhn.nl/nieuws/4631/uitnodiging_rpanhn_congres_in_theater_de_kampanje).

 

Aangeleverd door: RPAnhn (https://www.rpa-nhn.nl/nieuws/4631/uitnodiging_rpanhn_congres_in_theater_de_kampanje)

Screenshot 2023-10-05 at 11-11-42 RPAnhn congres 2023 Screenshot 2023-10-05 at 11-11-42 RPAnhn congres 2023