UITNODIGING - Jacco Vonhof te gast bij jaarvergadering OFS op maandagavond 6 november

Maandag 6 november

Op maandagavond 6 november vindt er in zaal Alpha in Schagen een inspirerende ondernemersavond plaats, georganiseerd door de Ondernemers Federatie Schagen (OFS). Alle ondernemers uit de gemeente Schagen zijn van harte welkom. De inloop start om 19:30 uur en om 20:00 uur zal de avond ingeleid worden door Hans Bouterse, voorzitter OFS. Aanmelden kan t/m zondag 5 november via aanmelden@ondernemendschagen.nl (mailto:aanmelden@ondernemendschagen.nl).

De avond wordt afgetrapt door het bestuur van de OFS. De bestuursleden zullen ingaan op de onderwerpen, die het afgelopen jaar binnen hun sector hebben gespeeld. Wat heeft het bestuur van de OFS gedaan en wat staat er momenteel nog op de agenda? Uiteraard is er ruimte voor vragen en discussie. In het tweede deel van de avond zal Jacco Vonhof, voorzitter van ondernemersorganisatie MKB-Nederland, zijn visie op allerlei onderwerpen met ons delen. Jacco Vonhof is sinds 3 september 2018 de voorzitter van ondernemersorganisatie MKB-Nederland. ”Een ondernemer in hart en nieren”, zo werd hij getypeerd bij zijn benoeming. Gedreven, maatschappelijk betrokken, een verbinder en bovendien in staat ondernemers aan te spreken en waar nodig in beweging te krijgen. Hij is geen bestuurder, hij is ondernemer. Zo praat Jacco Vonhof en zo handelt hij.

 

Na afloop van het programma is er nog volop gelegenheid om te netwerken. Kortom…. Het belooft een interessante avond te worden die ondernemers uit de gemeente Schagen niet willen missen!

jaccovonhof_sr_6668 jaccovonhof_sr_6668