Uitnodiging informatiebijeenkomst LEADER Kop van Noord-Holland!

Aangeleverd door: Leader

Eind januari en begin februari worden er informatiebijeenkomsten georganiseerd over LEADER in de Kop. Het LEADER-gebied in de Kop bestaat uit Texel, Hollands Kroon, Schagen en Den Helder (alleen het buitengebied, dus niet het centrum van Den Helder).

 

De bijeenkomsten vinden plaats op:

- Vrijdag 26 januari, 15.00 – 17.30 uur in de kleine zaal van Theater de Kampanje in Den Helder

- Donderdag 1 februari, 15.00 – 17.30 uur in Slot Schagen.

Je kunt kiezen voor een van beide bijeenkomsten. De inhoud van beide bijeenkomsten is hetzelfde.

Vanwege de beperkte zaalcapaciteit is het nodig je van tevoren aan te melden bij LEADER@nhn.nl (mailto:LEADER@nhn.nl). Geef hierbij duidelijk aan voor welke datum je je wil aanmelden.


Programma
Tijdens de bijeenkomsten krijg je meer informatie over LEADER, de thema’s waarop LEADER gericht is en de mogelijkheden om met ondersteuning van LEADER initiatieven te ontwikkelen in je eigen omgeving. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen en de mensen achter LEADER in de Kop te ontmoeten.

 

De Lokale Ontwikkelingsstrategie (LOS)

Download hier (https://padlet.com/iliafoxgloves/tijdlijn-leader-kop-van-noord-holland-1zqng0uv0txyyuoy/wish/2644324854) het goedgekeurde plan, met een uitgebreide beschrijving van de thema’s en randvoorwaarden.
Klik hier (https://www.ondernemendschagen.nl/dl-27000-1-106603/download/240109_-_persbericht_start_leader-programma_en_infobijeenkomsten_verzonden.pdf) voor het persbericht.


Leader is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling. Het ondersteunt lokale initiatieven die bijdrage aan leefbaarheid en kwaliteit van wonen, werken en recreëren op het platteland. Naast de EU financieren ook provincie Noord-Holland en de vier gemeenten in de Kop van Noord-Holland het LEADER programma in de Kop van Noord-Holland. Meer informatie, zie www.leaderkvnh.nl (http://www.leaderkvnh.nl)

 

De uitvoering en coördinatie van het LEADER programma Kop van Noord-Holland ligt bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (https://nhn.nl/).

 

Aangeleverd door: Leader (https://leaderkvnh.nl/)

Schermafbeelding 2024-01-09 115827 Schermafbeelding 2024-01-09 115827