Kom jij met jouw bedrijf 'matchen' tijdens de Beursvloer van de Schager Uitdaging?

Aangeleverd door: Schager Uitdaging

Wil jij met jouw bedrijf op een leuke en gemakkelijke manier iets betekenen voor clubs, stichtingen en verenigingen uit de gemeente Schagen, zonder dat daar geld aan te pas komt? Wil jij met jouw bedrijf de banden met het voortgezet onderwijs versterken? Kom dan naar de Beursvloer van de Schager Uitdaging op donderdag 18 april 2024 in het Regius College Schagen, locatie Hofstraat. Aanvullende informatie opvragen kan via: info@schageruitdaging.nl (mailto:info@schageruitdaging.nl). Naar aanleiding van de succesvolle Beursvloer in 2023, waarbij maar liefst 76 matches zijn gesloten met een totale maatschappelijke waarde van € 44.250,-, hebben het Regius College Schagen en de Schager Uitdaging besloten om ook in 2024 samen te werken.

Aanmelden, klik hier (https://forms.office.com/r/gCyFCYMUBd)!


Programma Beursvloer

18:30 uur – Inloop en inrichting tafels
19:15 uur – Welkom, opening en slag op de gong
20:45 uur – Einde matchen en start netwerkborrel
21:00 uur – Bekendmaking aantal matches en totale maatschappelijke waarde
21:30 uur – Einde

Het gehele jaar is de Schager Uitdaging bezig met het sluiten van betekenisvolle matches tussen verenigingen en bedrijven. Maar eens per jaar organiseert de Schager Uitdaging een Beursvloer waarbij maatschappelijke verenigingen en het bedrijfsleven uit de gemeente Schagen fysiek samenkomen. Het doel is om met elkaar kennis te maken en te netwerken, maar vooral om te handelen in betrokkenheid, met gesloten beurs, in ruil voor een tegenprestatie. Heeft een bedrijf bureaustoelen, een koelkast, tafel, laptop of bijvoorbeeld een koffieapparaat over? Dan kan een jongerencentrum, inloophuis of clubgebouw die wellicht goed gebruiken. In ruil mag het bedrijf bijvoorbeeld een keertje komen vergaderen of een training volgen in het kader van teambuilding. Heeft een sportvereniging of stichting op het gebied van kunst en cultuur behoefte aan juridisch advies of kennis op het gebied van PR of sociale media? Dan kan een ondernemer een workshop verzorgen in ruil voor bijvoorbeeld sociale media-aandacht, een zelfgebakken taart, vrijkaarten voor een optreden of plaatsing van het logo in het jaarverslag. Dat is het resultaat van de Beursvloer en het doel van de Schager Uitdaging. Betrokkenheid maakt de gemeente Schagen zo veel mooier!

In 2023 heeft de Schager Uitdaging voor de organisatie van de Beursvloer samenwerking gezocht met het Regius College Schagen. Op donderdag 1 juni 2023 stroomde de aula van het Regius College locatie Hofstraat vol met bedrijven en maatschappelijke organisaties, clubs en verenigingen. Naast het feit dat de Beursvloer plaatsvond bij het Regius College hebben leerlingen geholpen met de hele organisatie van de Beursvloer en verzorgden zij de catering. Beide partijen kijken terug op een zeer geslaagde en waardevolle samenwerking.

 

Aangeleverd door: Schager Uitdaging (http://www.schageruitdaging.nl)

Flyer Beursvloer 2024 - voorzijde- CONTOUREN - RGB Flyer Beursvloer 2024 - voorzijde- CONTOUREN - RGB
Flyer Beursvloer 2024 - achterzijde - CONTOUREN - 2 - RGB Flyer Beursvloer 2024 - achterzijde - CONTOUREN - 2 - RGB