Gemeente Schagen doet mee aan 'Kom binnen bij bedrijven dagen'

Bron: Gemeente Schagen

De gemeente Schagen organiseert, net als veel andere bedrijven, een dag waar mensen binnen kunnen komen onder de noemer Kom binnen bij bedrijven dagen. Op 21 maart heeft de gemeente een dag voor ondernemers zonder fysieke locatie, of mensen met de ambitie en wens om te ondernemen (maar nog niet weten hoe ze moeten beginnen) georganiseerd. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen zijn die op dit moment in een uitkeringssituatie zitten, maar ook mensen die nog in loondienst zijn en de overstap willen maken. Het UWV en Werkgeversservicepunt is hier daarom ook bij aangehaakt. Het doel is om (toekomstige) ondernemers te inspireren en de kans te geven om zichtbaarder te worden (ondernemers zonder fysieke werklocatie) en met elkaar te netwerken. Er is ook een masterclass om (toekomstige) ondernemers te informeren en inspireren over de praktische kant van ondernemen.

 

Datum: donderdag 21 maart 
Locatie: Gemeentehuis Schagen, raadszaal & foyer

Programma

10.30 - 10.45 - Welkomstwoord/opening door wethouder Simco Kruijer

10.45 – 11.00  - Trends arbeidsmarktbeleid door Hilal

11.00 – 12.00 -  Masterclass ondernemen: Lonneke Deutekom. Tijdens de masterclass deelt Lonneke tips over ondernemen: hoe schrijf je een ondernemingsplan, bouw je klanten op en voer je acquisitie etc.

12.00 – 12.30 - Lokale ondernemer aan het woord: Q&A

12.30 – 14.00 - Netwerklunch: mogelijkheid tot netwerken/ervaringen uitwisselen voor ondernemers

 

Aanmelden kan via de website van de KBBBD: Gemeente Schagen - Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (https://www.kbbbd.nl/bedrijf/gemeente-schagen/).

Aangeleverd door: Gemeente Schagen (http://www.schagen.nl)

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen