Webinars en Nieuwe Podcastserie: Jouw Regio Deal!

Aangeleverd door: Ontwikkelingsbedrijf NHN

De Regio Deal Noord-Holland Noord is het resultaat van een unieke samenwerking, waarbij 17 gemeenten, ondernemers en het onderwijs samenwerken om regionale opgaven aan te pakken met als doel het versterken van de brede welvaart. Hoe gaan we de Regio Deal tot een succes maken? Met wat voor initiatieven en projecten kunnen we de regio versterken? En betekent dit voor de inwoners?

Over deze en nog veel meer onderwerpen gaan radiomaker Ger Welbers en Hans Huibers, programmaregisseur voor de Regio Deal, in gesprek met gasten. Elke aflevering praten zij je bij over de Regio Deal en de programmalijnen Leren, Leven en Werken. De eerste aflevering staat inmiddels op de website nhn.nl (https://nhn.nl/nieuws/nieuwe-podcastserie-jouw-regio-deal/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Update+van+het+Programmabureau+Regio+Deal+NHN+%7C+nr++2+-+2024&utm_campaign=Nieuwsbrief+Regio+Deal+2&vgo_ee=QiSVupkJ25cWS1xC7yndWyK9750uEGW4lKz4anXAwQ%3D%3D%3Awf1%2FEsNMm0SdM1aqcs9ccMc8a3b%2FS%2B6C). Binnenkort kun je de podcast ook volgen via Spotify en Youtube. Meer weten, klik hier (https://nhn.nl/nieuws/nieuwe-podcastserie-jouw-regio-deal/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Update+van+het+Programmabureau+Regio+Deal+NHN+%7C+nr++2+-+2024&utm_campaign=Nieuwsbrief+Regio+Deal+2&vgo_ee=QiSVupkJ25cWS1xC7yndWyK9750uEGW4lKz4anXAwQ%3D%3D%3Awf1%2FEsNMm0SdM1aqcs9ccMc8a3b%2FS%2B6C).


Webinars Regio Deal
Het Programmateam Regio Deals organiseert op dinsdag 2 april een webinar Basiskennis Financiën Regio Deals. Onderwerpen zijn onder meer:
-De verantwoording op programmalijnen.
-De verschillende rollen in de Regio Deal: programmabureau, regiokassier, de partners in de Regio Deal en het Rijk.
-De jaarlijkse verantwoording en de eindverantwoording.
Inschrijven kan hier (https://www.f-act.com/programmaregiodeals?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Update+van+het+Programmabureau+Regio+Deal+NHN+%7C+nr++2+-+2024&utm_campaign=Nieuwsbrief+Regio+Deal+2)


Daarnaast is er op vrijdag 5 april het webinar ‘Modelleren van brede welvaart op regionaal en lokaal niveau’. Hierin gaat het o.a. om de vraag hoe te komen tot een consistente, praktische meting van brede welvaart op alle regionale en lokale niveaus.
Inschrijven kan hier (https://www.f-act.com/webinarmodellingprosperity?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Update+van+het+Programmabureau+Regio+Deal+NHN+%7C+nr++2+-+2024&utm_campaign=Nieuwsbrief+Regio+Deal+2)


Nieuwsbrief Regio Deal
Ontwikkelingsbedrijf NHN stuurt een nieuwsbrief om geïnteresseerden te informeren over de Regio Deal. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan hier in (https://nhn840.activehosted.com/f/184?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Update+van+het+Programmabureau+Regio+Deal+NHN+%7C+nr++2+-+2024&utm_campaign=Nieuwsbrief+Regio+Deal+2).

 

Aangeleverd door: Ontwikkelingsbedrijf NHN (https://onhn.nl/)

Schermafbeelding 2024-04-02 112351 Schermafbeelding 2024-04-02 112351